Saturday, December 17, 2022

Reticent să vină la finala Cupei Mondiale din 2022, Karim Benzema respinge invitația președintelui Franței

Reticent să vină la finala Cupei Mondiale din 2022, Karim Benzema respinge invitația președintelui Franței

Karim Benzema a respins invitația președintelui francez Emmanuel Macron de a participa la finala Cupei Mondiale din 2022

FINALA CUPA MONDIALA 2022 - Franța numește un jucător pentru a-l bloca pe Messi

Se pare că echipa națională a Franței a desemnat un jucător pentru a-l bloca pe atacantul naționalei Argentinei, Lionel Messi, în finala Cupei Mondiale din 2022.

Strategia naționalei Franței de a depăși rezistența lui Lionel Messi nu s-a schimbat la vârful partidului.

Naționala Franței l-a întâlnit pe Lionel Messi în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018.

Drept urmare, naționala Franței la acea vreme a reușit să învingă naționala Argentinei cu scorul de 4-3.

Messi a fost, de asemenea, pus să se miște și nu a reușit să înscrie în meci.

Condițiile sunt diferite înaintea Cupei Mondiale din 2022, deoarece Messi a părut mai feroce cu un record de cinci goluri până acum.

Mai mult, Franța nu-l mai are pe N'Golo Kante care a fost însărcinat să-l închidă pe Messi în urmă cu patru ani.

Accidentarea suferită de Kante l-a făcut pe antrenorul naționalei Franței, Didier Deschamps, să fie nevoit să caute alți jucători pentru a îndeplini o sarcină similară.

Călătoria Argentinei și Franței către finala Cupei Mondiale din 2022

Se pare că naționala Franței, Karim Benzema, nu este într-adevăr dispusă să vină la finala Cupei Mondiale din 2022. De fapt, se spune că ar fi refuzat o invitație a președintelui francez, Emmanuel Macron.

Source :

Hindustantimes

Talksport

Indianexpress

Theguardian

Footballscoop

Eurosport

Da, naționala Franței va întâlni Argentina în finala Cupei Mondiale 2022. Acest meci va fi prezentat pe stadionul Lusail, Qatar, duminică (18.12.2022) la ora 22.00 WIB.

Argentina și Franța se vor înfrunta în finala Cupei Mondiale 2020 din Qatar și iată călătoria lor înainte de a ajunge la meciul final al celui mai mare turneu de fotbal din această ediție de iarnă, potrivit AFP.

Spre meciul final, Benzema, care a suferit o accidentare anterior, părea să se fi îmbunătățit pentru că jucase un meci cu clubul său, Real Madrid. A fost capabil chiar să joace o repriză.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, i-a invitat și lui Benzema să vină în turul final. El vrea ca jucătorii săi să obțină medalii sau chiar să joace.

Cu toate acestea, după cum a raportat ESPN, duminică (18.12.2022), Benzema a respins invitația lui Macron. se pare că preferă să rămână cu lotul de la Madrid.

No comments:

Post a Comment

I-Argentina Iphumelele iNdebe yeHlabathi ka-2022, uLionel Messi wonyulwa njengoyena mdlali ubalaseleyo!

I-Argentina Iphumelele iNdebe yeHlabathi ka-2022, uLionel Messi wonyulwa njengoyena mdlali ubalaseleyo! UKUHLASELA kunye nomphathi weqela le...